Την Κυριακή 21 Απρίλη, στις 9μ.μ., στα «Καναρίνια» (Κουμπές) εκδήλωση της εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ»

Την Κυριακή 21 Απρίλη, στις 9μ.μ., στα «Καναρίνια» (Κουμπές)  εκδήλωση της εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ»

Την Κυριακή 21 Απρίλη, η Διεύθυνση και η Συντακτική Επιτροπή της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» οργανώνουν εκδήλωση στο κέντρο «ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ» και καλούν συνδρομητές και φίλους της εφημερίδας να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Να γιορτάσουν την πολύχρονη κυκλοφορία της, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες αλλά και να την ενισχύσουν οικονομικά, για να συνεχίσει χωρίς δυσκολίες την κυκλοφορία της στο πείσμα των πολλαπλών δυσκολιών που παρεμβάλει η κυβέρνηση στην κυκλοφορία του επαρχιακού τύπου.

Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» κυκλοφορεί 62 ολόκληρα χρόνια προσφέροντας αξιόλογη ενημέρωση των συνδρομητών της προβάλλοντας, εκτός των άλλων, τα κρίσιμα προβλήματα των εργαζομένων και του λαού των Χανίων. Η έκδοσή της διακόπηκε από τη δικτατορία των μαύρων συνταγματαρχών στις 21 Απρίλη 1967. Για το λόγο αυτό η φετινή εκδήλωση αποκτά και συμβολικό χαρακτήρα. Η Χούντα είχε κατασχέσει όλο τον εκδοτικό μηχανισμό, τον οποίο διεκδίκησε και πήρε η Ν.Ε. Χανίων του ΚΚΕ με την πτώση της Χούντας και συνέχισε χωρίς διακοπή την έκδοσή της μέχρι και σήμερα.

Σημειώνουμε, τέλος, ότι η συνέχιση της έκδοσής της αποκτά ιδιαίτερη σημασία λόγω όχι μόνο της σωρείας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του νομού μας όπως και όλης της χώρας, αλλά και λόγω της επίσημης διαστρέβλωσης από την κυβερνητική εξουσία και τους παρατρεχάμενούς της, της πραγματικής ουσίας της οικονομικής κρίσης και των πρωτόγνωρων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και τα πλατιά λαϊκά στρώματα.

Από τις 7 το απόγευμα, στο χώρο της εκδήλωσης, θα υπάρχει αρχείο της εφημερίδας για οποιονδήποτε θελήσει να ανατρέξει στις σελίδες της. Σελίδες που αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του νομού μας, από την πλευρά των συμφερόντων των λαϊκών στρωμάτων.

Επίσης, την εκδήλωση θα πλαισιώνει καλλιτεχνικό συγκρότημα με έντεχνη, λαϊκή μουσική.

(Τιμή ενίσχυσης 12 ευρώ. Περιλαμβάνει βραστό, πιλάφι, τσιγαριαστό, σαλάτα, φρούτα και κρασί)

Advertisements
This entry was posted in Εκδηλώσεις. Bookmark the permalink.