ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣΧΑΝΙΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ

  • Όλοι στην κινητοποίηση για την επανασύνδεση ρεύματος την Τρίτη 23 Απρίλη στη 1 το μεσημέριέξω από το 15οΔημ. Σχολείο του Αϊ –Γιάννη (Δεξαμενή)
  • Όλοι στην κινητοποίηση ενάντια στα χαράτσια την Τετάρτη 24 Απρίλη στις 10 το πρωί στα Γραφεία της ΔΕΗ (Λίμνη Τσόντου)

Ησυγκυβέρνηση, με τις ευλογίες της ΕΕ και της τρόικα, πήρε την απόφασή της για τη διατήρηση του χαρατσιού για τα ακίνητα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Φαίνεται περίτρανα ότι το χαράτσι αυτό, όπως και άλλα χαράτσια, ήρθαν για να μείνουν.

Η κρίση του συστήματος που βιώνουμε όλοι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι μας οδηγεί στην εξαθλίωση. Η παραπέρα μείωση των μισθών, το νέο φορολογικό που ρίχνει στις πλάτες μας κι άλλα βάρη, οι μειώσεις των συντάξεων, η μετατροπή της υγείας σε εμπόρευμα και μόνο γι’ αυτούς που έχουν, τα χαράτσια είναι κάποια από αυτά που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Οι νόμοι που ψηφίζει η συγκυβέρνηση μαζί με τις εντολές τις Ευρωπαϊκής Ένωσης βάζουν ταφόπλακα σε όλα τα δικαιώματα που είχαμε κατακτήσει.

Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση που βιώνει ο λαός, οι διακοπές ρεύματος σε οικογένειες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς όλο και πληθαίνουν.

Πώς απαντάμε όλοι εμείς σε αυτά;

Οργανώνουμε την αντίστασή μας στη γειτονιά και στους χώρους δουλειάς, μέσα από τις λαϊκές επιτροπές και τα σωματεία μας για δουλειά για όλους, για δωρεάν παροχή υγείας, για μέτρα ανακούφισης των ανέργων και των οικογενειών τους, για να μη διακοπεί κανένα ρεύμα, καμία οικογένεια χωρίς τρόφιμα και θέρμανση! Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας μέσα από τα σωματεία.

Καμιά υποταγή, κανένας φόβος, καμιά άλλη θυσία. Χρειάζεται να βάλουμε πλώρη για μια άλλη πορεία που ο πλούτος που παράγουμε θα κατανέμεται με κριτήριο την κάλυψη των δικών μας αναγκών.

Κανένας μόνος του στην κρίση!

Advertisements
This entry was posted in Ανακοινώσεις, Κινητοποιήσεις. Bookmark the permalink.