Λαϊκή Επιτροπή Νέας Χώρας: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ για την Υγεία

Η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Χώρας καλεί όλους και όλες σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ για την υγεία την Πέμπτη 6 Φλεβάρη και ώρα 7μμ, στην Πλατεία Nέων Kαταστημάτων.

Αγωνιζόμαστε γα δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας και πρόνοιας. Αγωνιζόμαστε για να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας που προβλέπει μέσα στο 2014 μείωση της χρηματοδότησης των δημοσίων νοσοκομείων κατά 32%, του ΕΟΠΥΥ κατά 30% , της φαρμακευτικής δαπάνης κατά 15%.

Εναντιωνόμαστε στην εμπορευματοποίηση του χώρου της Υγείας και στον αποκλεισμό όλο και περισσότερων ανθρώπων από τον χώρο αυτό. Εναντιωνόμαστε στις συγχωνεύσεις και στην υποστελέχωση των νοσοκομείων  που οδηγεί τους ασθενείς να νοσηλεύονται σε άθλιες συνθήκες και τους εργαζόμενους στην Υγεία να εργάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες.

Γυρνάμε την πλάτη στα εργοδοτικά σωματεία(ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ) που στηρίζουν την εμπορευματοποίηση της Υγείας, στην υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ και των «Παρεμβάσεων» που πρωτοστάτησαν να ανακληθεί η ειλημμένη απόφαση για απεργία στο Δημόσιο στις 6 του Φλεβάρη, ημέρα ψήφισης το νομοσχεδίου για την ΠΦΥ.

Η κατάσταση του χώρου της Υγείας είναι κάτι που μας αφορά όλους και πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε, μέσα από μια Πλατιά Λαϊκή Συμμαχία, μέχρι να μετατραπεί το προνόμιο των ολίγων σε ποιοτικές υπηρεσίας Υγείας, σε δικαίωμα όλου του λαού!

Advertisement
This entry was posted in Ανακοινώσεις, Κινητοποιήσεις. Bookmark the permalink.